Linden Apartment

The renovation of a 220-meter apartment lasted for almost a year, but the final effect delighted the owners. The interior has undergone a complete metamorphosis, the assumption of which was to create a stylish and more functional space. After entering the apartment, attention is paid to unpretentious chic and a large amount of daylight. The whole is maintained in a delicate colour of white, subtle creams and grey. Noteworthy is the above-standard room height (300 cm), which makes the interior feel very comfortable. The apartment decor was a modern variation on the post-war style. As a result, an extremely sophisticated place was created, refined in the smallest details, whose leading motif was the colours and geometric shapes characteristic of the designer.

Dominika Rostocka